Knappt en vecka kvar till premiären på Kinnekulle. Hela femton stycken bilar anmälda jämfört med nio som kvalade 2022.
Jag vet inte om jag sett Andreas Johansson eller Johan Lindström startfälten innan. Om inte så kul med att par nya förare.
2023-05-21
 

På bilden ser vi två förare som säkert kommer att kämpa om segern, Nicklas Nilsson och Henry Sandblom. Fler förare som brukar vara taggade är Stefan Lundgren, Bengt Lofthammar och Peter Karlsson. Alla nämnda i J bilar som ju har en fördel mot lite äldre bilar. Som tidigare nämnts, två för mig okända namn som kan överraska med segrar i heatet. Tre period G bilar där jag ger Michaela Månlycke en liten favör framför Björn och Atte. Bland period H och I bilar låter jag bli att ens tippa då fälten ser öppna ut. Väl mött på Kinnekulle.
Text: Dan Lindblom